Traumer

Et traume er en tilstand som opstår efter en traumatisk hændelse. Et traume kan forklares som en overdreven mængde af stress, som er fremkommet ved at opleve en ekstraordinær rædsel, som du ikke kan slippe. Det være alt fra trussel på livet og decideret overgreb til overværelse af umenneskelige oplevelser. Traumer medfører intens frygt eller hjælpeløshed, hvilket er svært, hvis ikke umuligt at helbrede alene.

Vi definerer et traume som et frosset øjeblik, hvor vi har været ude af vores krop.

Traumebegrebet er meget bredt, for hvor ubehageligt skal en oplevelse være, før den giver et traume? Det er meget individuelt.

Et uforløst traume, uanset årsagen, giver en vedvarende ubehag, der pludselig kan fremkomme i momenter fra dagligdagen der “trigger” og minder os om hændelsen eller følelser fra samme.

Alle traumer sidder i vores cellehukommelse. Et eller flere traumer kan aktiveres, når vi oplever en “trigger”. En trigger kan være en lyd, en lugt, en person eller en hændelse som aktiverer vores cellehukommelse.

Traumer ligger rangeret i et system af traume-strenge, som perler på en snor. De fleste af os har endda en del traumestrenge. I den helt ideelle situation kan vi fjerne en hel traumestreng i en session.

Ønsker du hjælp til behandling af dit traume, vil jeg klart anbefale tankefeltterapi, som er en blid og skånsom behandlingsform uden bivirkninger. Med fokus på problematikken både fysisk og følelsesmæssigt vil virkningen af behandlingen forekomme hurtigt. Efter få behandlinger vil en markant ændring af symptomerne mærkes.

Book en tid eller skriv en mail til mig på cg@helsehuset-aalborg.dk. Jeg svarer hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Priser

Tankefeltterapi
Behandling
DKK1100

VARIGHED 1,5 TIME

Intropris
5 Behandlinger
DKK4500

VARIGHED 1,5 TIME

Kontakt


HELSEHUSET – AALBORG

Hattemagervej 5, 9000 Aalborg
Tlf.: 20 33 20 10
Mail.: cg@helsehuset-aalborg.dk
CVR.: 39794527

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag 9.00 – 17.00, eller efter aftale.

NYHEDSMAIL