Sorg

Ingen mennesker kommer gennem livet uden en eller anden form for sorg. Alle oplever eller vil opleve alvorlige tab, hvilket som regel medfører stor sorg. Tidligere troede man, at mennesker gennemlevede bestemte sorg-faser i en bestemt rækkefølge. Det er dog mere almindeligt, at mennesket træder ind og ud af sorgen op til flere gange over lang tid.

En sorgreaktion er en psykisk reaktion, hvor et menneske kan føle tristhed, opgivelse, angst og vrede. Sorg er nært knyttet til følelsen af tab. Dette kan eksempelvis være tab af ens partner, barn, forældre eller arbejde m.m. Det kan anderledes også være tab af egen sundhed, som f.eks. ved alvorlig sygdom, eller tab af personlig tryghed, som efter at have været udsat for voldshandlinger og overgreb.

Omfanget af en sorgreaktion vil variere. Den vil være afhængig af størrelse og alvoren af den udløsende årsag samt af ens personlige egenskaber. Din personlighed, ressourcer og tidligere erfaringer vil på denne måde danne grundlag for, hvordan du vil reagere på et traume eller tab af noget, som er vigtigt for vedkommende. Herudover vil de ressourcer, som er tilgængelige i netværket, have betydning for udviklingen af en sorgreaktion.

Det er naturligt at føle sorg ved tab af noget eller nogen, som betyder meget for en. I nogle tilfælde kan sorgreaktionen blive for vanskelig at tackle på egen hånd, hvorfor det kan blive nødvendigt at søge hjælp.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en sorgreaktion også kan gå over i en egentlig angsttilstand eller depression, som man så må behandle særskilt, for at vedkommende kan gennemleve sin sorg. Sådanne sygdomme kan nemlig forhindre dig i at sørge og komme ud på den anden side.

Ønsker du hjælp til behandling af din sorg, vil jeg klart anbefale tankefeltterapi, som er en blid og skånsom behandlingsform uden bivirkninger. Med fokus på problematikken både fysisk og følelsesmæssigt vil virkningen af behandlingen forekomme hurtigt. Efter få behandlinger vil en markant ændring af symptomerne mærkes.

Book en tid eller skriv en mail til mig på cg@helsehuset-aalborg.dk. Jeg svarer hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Priser

Tankefeltterapi
Behandling
DKK1000

VARIGHED 1,5 TIME

Intropris
5 Behandlinger
DKK3500

VARIGHED 1,5 TIME

Kontakt


HELSEHUSET – AALBORG

Hattemagervej 5, 9000 Aalborg
Tlf.: 20 33 20 10
Mail.: cg@helsehuset-aalborg.dk

ÅBNINGSTIDER

Tid efter aftale.