VISION & MISSION

VISION: Jeg er drevet af troen på, at hvis vi tør tage ansvaret for vores egen krop og sjæl, har vi muligheden for at slippe for ubehag, være frie og glade og ikke mindst taknemmelige for livet.

At hjælpe andre mennesker, som jeg selv er blevet hjulpet, er en kæmpe gave for mig. Gennem erfaring og arbejde med andre har jeg set, hvordan mennesker er kommet til ro med deres liv, med deres udfordringer og fået et nyt syn, både på sig selv, men også på sine medmennesker og omverdenen

At støtte og hjælpe andre og at være med til at skabe større forståelse for vores eksistens, og ikke mindst at lære andre at tro på håb og drømme og at der findes en løsning, er det som driver mig.

Alt i mit arbejde er en proces, og det kræver at mennesket foran mig er klar til at tro på mulige forandringer og lade sig føre med i arbejdet. I sig selv er det et spørgsmål om tillid mellem mennesker, og netop den del er altid faldet mig naturligt

Min vision i arbejdet med dig, er at plante et frø med gode intentioner om en fremtid uden at være plaget af de problematikker, som fylder i dit liv.

MISSION: Min mission er at kunne samle både alternativ og traditionel behandling i et hus, hvor der er fokus på det enkelte individ. Et hus som med et bredt behandlingsomfang kan rumme hele mennesket og varetage alle slags problematikker, smerter og ubehag.

Ønsket er at Helsehuset Aalborg samler traditionelle behandlere og det vi omtaler som “alternative behandlere” i et harmonisk team, hvor vi side om side kan give den bedst mulige behandling eller vejledning for klienten.

Læser du dette og har du lyst til at være en del af teamet, så kontakt mig endelig! I fællesskab kan vi skabe et helt specielt og fantastisk hus – jeg glæder os til at høre fra dig.

Vores vision i arbejdet med dig, er at plante et frø med gode intentioner om en fremtid uden at være plaget af de problematikker, som fylder i dit liv.

CHRISTA JEANETTE GÜNTHER

Jeg har altid haft en stor interesse i den menneskelige krop, og sammenhængen mellem krop og sind. De resultater jeg har set i behandlinger hvor udgangspunktet tages i netop denne sammenhæng mellem den fysiske og den psykiske krop, er åbenlyse og meget virkningsfulde. Derfor har det altid været helt naturligt, og en stor del af mig, at jeg skulle beskæftige mig med denne form for behandling.

Selvom min baggrund gennem mere end 20 år har været med fokus på regnskab og HR i vores familiedrevede virksomhed, så har jeg sideløbende beskæftiget mig med tanken om at fordybe mig endnu mere i de terapiformer, som jeg mener er mest kraftfulde. Jeg tror på en holistisk behandling.

I 2005 tog jeg en uddannelse i KST – Kranio Sakral Terapeut, som har fokus på behandling af den fysiske krop. Som en videreudvikling af mine erfaringer herfra, og som næste led i mit ønske om at kunne hjælpe mennesker med forskellige grader af psykiske og fysiske ubehag, er jeg i 2018 uddannet TFT/EFT behandler (Tankefelt terapi) fra Mygind og Heilesen.

I 2019 er jeg uddannet Metasundheds terapeut fra Mygind og Heilesen.

Uddannelserne gør mig i stand til at arbejde med den førnævnte sammenhæng mellem den fysiske og psykiske krop, og blandt andet via terapiformen tankefeltterapi ser jeg resultater, som uden sammenligning er noget af det mest effektfulde jeg har set. Udover min uddannelsesmæssige baggrund har jeg også fordybet mig i NLP, Bachs naturmedicin og øvrige alternative behandlingsformer, som ligeledes også kan skabe gode resultater i terapi.

Privat bor jeg syd for Aalborg.

Kontakt Christa
Mail: cg@helsehuset-aalborg.dk
Mobil: 20 33 20 10

Helsehuset Aalborg

Hattemagervej 5, 9000 Aalborg
Tlf.: 20 33 20 10
Mail.: cg@helsehuset-aalborg.dk
CVR.: 39794527

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag 9.00 – 17.00, eller efter aftale.

NYHEDSMAIL