Om os

VISION & MISSION

VISION: Vi er drevet af troen på, at vi alle har ansvaret for vores egen krop og sjæl. Vi har muligheden for at slippe for ubehag, være frie og glade og ikke mindst taknemmelige for livet.

Vi har altid ønsket at arbejde med mennesker. At hjælpe andre til et liv, hvor vi gennem erfaringer kan skabe større forståelse for vores eksistens, og ikke mindst at lære andre at tro på håb og drømme og at der findes en løsning.

Alt i vores arbejde en proces, og det kræver at mennesket foran os er klar til at tro på mulige forandringer, og lade sig føre med i vores arbejde. I sig selv er det et spørgsmål om tillid mellem mennesker, og netop den del er altid faldet os naturligt.

 

MISSION: Vores mission er at kunne samle både alternativ og traditionel behandling i et hus, hvor der er fokus på det enkelte individ. Et hus som med et bredt behandlingsomfang kan rumme hele mennesket og varetage alle slags problematikker, smerter og ubehag.

Ønsket er at Helsehuset Aalborg samler traditionelle behandlere og det vi omtaler som “alternative behandlere” i et harmonisk team, hvor vi side om side kan give den bedst mulige behandling eller vejledning for klienten.

Læser du dette og har du lyst til at være en del af teamet, så kontakt os endelig! I fællesskab kan vi skabe et helt specielt og fantastisk hus – vi glæder os til at høre fra dig.

Vores vision i arbejdet med dig, er at plante et frø med gode intentioner om en fremtid uden at være plaget af de problematikker, som fylder i dit liv.

Vores team

CHRISTA JEANETTE GÜNTHER

Jeg har altid haft en stor interesse i den menneskelige krop, og sammenhængen mellem krop og sind. De resultater jeg har set i behandlinger hvor udgangspunktet tages i netop denne sammenhæng mellem den fysiske og den psykiske krop, er åbenlyse og meget virkningsfulde. Derfor har det altid været helt naturligt, og en stor del af mig, at jeg skulle beskæftige mig med denne form for behandling.

Selvom min baggrund gennem mere end 20 år har været med fokus på regnskab og HR i vores familiedrevede virksomhed, så har jeg sideløbende beskæftiget mig med tanken om at fordybe mig endnu mere i de terapiformer, som jeg mener er mest kraftfulde. Jeg tror på en holistisk behandling.

I 2005 tog jeg en uddannelse i KST – Kranio Sakral Terapeut, som har fokus på behandling af den fysiske krop. Som en videreudvikling af mine erfaringer herfra, og som næste led i mit ønske om at kunne hjælpe mennesker med forskellige grader af psykiske og fysiske ubehag, er jeg i 2018 uddannet TFT/EFT behandler (Tankefelt terapi) fra Mygind og Heilesen.

I 2019 er jeg uddannet Metasundheds terapeut fra Mygind og Heilesen.

Uddannelserne gør mig i stand til at arbejde med den førnævnte sammenhæng mellem den fysiske og psykiske krop, og blandt andet via terapiformen tankefeltterapi ser jeg resultater, som uden sammenligning er noget af det mest effektfulde jeg har set. Udover min uddannelsesmæssige baggrund har jeg også fordybet mig i NLP, Bachs naturmedicin og øvrige alternative behandlingsformer, som ligeledes også kan skabe gode resultater i terapi.

Privat bor jeg syd for Aalborg.

Kontakt Christa
Mail: cg@helsehuset-aalborg.dk
Mobil: 20 33 20 10

DORIT JAKOBSEN

Jeg har altid interreseret mig for hvofor man er, som man er og hvad der skal til for at overvinde de forhindringer man møder i sig selv. Det undrer mig, hvorfor nogle bliver ramt af noget, som andre ikke en gang lægger mærke til.

Jeg brænder for, at hjælpe andre med at finde løsninger, som kommer inde fra deres egen bevidsthed, da de er meget større og meget mere betydningsfulde end de løsninger som ligger uden for dem selv.

Bevidsthed ligger til grund for og organiserer materie så ændringer i bevidstheden fremskynder ændringer i materiet, hvilket betyder at hvis der sker ændringer i bevidstheden så medfører det at kroppen og ens virkelighed ændres.

Jeg er selv kommet af med køresyge, søsyge og flyskræk, hvilket kan virke ubetydelig for de fleste, men det har været vigtigt for mig. Desuden har jeg fået det meget bedre i skulder og nakke efter behandlinger med tankefeltterapi, hvor vi behandlede uretfærdighed, nogle byrder og manglende selvtillid, som sad der.

Det der gjorde, at jeg for alvor kom i gang var, at jeg blev ramt af en voldsomme smerter i skulder og nakke. Det gav anledning til, at udforske mig selv og se mit liv på en anden måde. Jeg gik i 2017 i gang med en healer uddannelse, hvor jeg startede med reiki healing ved Irene Beider og derefter power healing ved Malene Ratajchak.

I min søgen efter sammenhæng mellem krop og sind fandt jeg uddannelsen til tankefelt terrapeut ved Lars Mygind, hvor jeg blev certificeret. Hvorefter jeg gik i gang med metasundhedsterapeut uddannelsen, som også er ved Lars Mygind.

Jeg er femte generation på en slægtsgård og jeg er uddannet landmand, landbrugstekniker med økonomi som speciale og ejendomsmægler. Derudover har jeg de sidste ti år arbejdet på foderfabrikken Limfjorden. Jeg er gift med Erik og vi har sammen 4 børn.

Kontakt Dorit
Mail: tatyrenvedhornene@hotmail.com
Mobil: 20 22 50 37

HENRIETTE FISKER

Jeg er tankefeltterapeut og META-health practitioner. Jeg er uddannet ved Dansk skole for tankefeltterapi og METAsundhed hos Heilesen og Mygind.

Min store interesse for tankefeltterapi startede med et weekendkursus, fordi jeg gerne ville hjælpe mig selv. Jeg blev fascineret, jeg så gode resultater og mærkede på egen krop, hvordan tankefeltterpi kunne forløse chok og følelsespåvirkninger – både relative nye påvirkninger og gamle oplevelser, der var gemt i kroppen. Jeg besluttede at blive certificeret tankefeltterapeut, så jeg også kunne hjælpe andre. Desuden er jeg META-health practitioner, med denne baggrund kan jeg hjælpe med at tolke kroppens sprog og forløse chok og traumer. Du kan læse mere om kropens sprog på her på hjemmesiden.

Jeg er fascineret af at finde de bagvedliggende følelsesmæssige oplevelser, der påvirker kroppen og sindet, og se disse blive forløst, og se den ro og lettelse, der kommer over det menneske, jeg sidder med.

Jeg har arbejdet 28 år i det private erhvervsliv som ingeniør, sideløbende med at jeg har interesseret mig for vores psyke og sind, og uddannet mig. Men i efteråret 2019 besluttede jeg mig for udelukkende at koncentrere mig om at hjælpe de mennesker der kommer i Helsehuset, sideløbende med at jeg fortsat uddanner mig.

Du kan læse mere om mig på www.henriettefisker.dk

Kontakt Henriette
Mail: h.fisker@live.dk
Mobil: 60 55 10 64

Helsehuset Aalborg

Hattemagervej 5, 9000 Aalborg

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag kl. 9-17, eller efter aftale.