Metasundhed – kroppens sprog

Metasundhed – lær at forstå din krop og dens signaler

Metasundhed er en måde at forstå kroppens sprog. Det er ikke en behandlingsmetode men en model der hjælper os til at forstå og tolke kroppens signaler. Kroppens signaler er mange. Det kan være fysiske smerter, symptomer, gener eller andet ubehag. De kan være tilbagevendende eller det vi i vores daglige sprog kalder kroniske smerter.
Der er rigtige mange symptomer eller smerter som vi i det daglige accepterer, vi tænker ikke yderligere over dem, vi registrere dem måske ikke engang, når daglig dagen flyver afsted. Nogle smerter eller gener tillægger vi endda noget helt naturligt. I Metasundhed arbejdes der via en terapiplan op at opnå den optimale sundhed og ikke bare nøjes med den normale.

Metasundhed er et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens intelligens og naturlove. Det giver en logisk forklaring på kroppens biologiske adfærd, både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer.

Det handler om at lytte og forstå kroppens signaler og anvende dem konstruktivt og helbredende. Vores krop skelner ikke mellem konkrete, praktiske eller følelsesmæssige problemer. Men det gør Metasundhed.

Med en Metasundshedsterapiplan i hånden er du i stand til at gå i gang med en dybere terapi, eksempelvis TFT eller anden forløsende terapiform. Forståelsen med terapiplanen bidrager til større bevidsthed om sig selv, også dette kan være helbredende.

Nedenfor er der er kort forklaring på de forskellige faser som vi hopper ud og ind af.

Metasundhedens faser

  1. Optimal tilstand
  2. Konflikt chok
  3. Aktiv fase
  4. Konfliktløsning
  5. Regenerations fase I
  6. Healingstop
  7. Regenerationsfase II
  8. Normalisering
  9. Optimal tilstand

Hvis denne forklaring på Metasundhed (kroppens sprog har gjort dig nysgerrig, så er det nu du skal booke tid.

Priser

Metasundhed
1 behandling
DKK1100
Metasundhed
Klippekort med 5 sessioner
DKK4500

Kontakt

HELSEHUSET V/CHRISTA GÜNTHER

Hattemagervej 5, 9000 Aalborg
Tlf.: 20 33 20 10
Mail.: cg@helsehuset-aalborg.dk
CVR.: 39794527

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag 9.00 – 17.00, eller efter aftale.

NYHEDSMAIL