Healing

Effektiv healing

Hvad enten du er ramt af stress eller uro i kroppen, søvnløshed, tristhed, ryg- og nakkesmerter eller noget helt femte, kan vores healing hjælpe dig med at tage et skridt i den rigtige retning. Vi genopretter dine ubalancer i kroppen og sørger for, at både psykiske og fysiske udfordringer bliver genetableret. Essensen af healing er netop, at du skal nå tilbage til din naturlige sundhed og derfor hjælper vores healing med at løsne op for de blokeringer, som du måtte opleve. Vi tilbyder to forskellige behandlinger – Reiki og Power.

To behandlingsformer med stærke resultater

Fælles for både Reiki- og Powerhealing er, at du vil opleve en styrket effekt og vinde energien tilbage i hverdagen. Reiki udmærker sig med at følge en bestemt metode, som hjælper med at helbrede krop og sjæl med udgangspunkt i nogle bestemte teknikker, som kan læres og anvendes af alle. Det anbefales, at du modtager gentagende behandlinger, hvis du er ramt af et specifikt problem, såfremt man ønsker det bedste resultat. Powerhealing hjælper ligeledes med at skabe balance i krop, sind og sjæl ved hjælp fra bevidst healing, der styrker og genvinder dine energier. Denne behandlingsform kan også være et vigtigt forebyggende redskab.

Du kan modtage begge healingsformer som fjernhealing. Det er på ingen måde mindre virksomt og kan foretages inden for mere fleksible tidsrum, hvor det passer dig. Vi aftaler altid tidspunktet på forhånd, så du altid modtager behandlingen rettidigt og med største omhu. Hvis du foretrækker hjemlige omgivelser, kan denne løsning være den helt rette for dig.

Priser

Session
Healing
DKK600

60 til 90 minutter.

Session
Fjernhealing
DKK300

30 til 60 minutter

Kontakt

HELSEHUSET – AALBORG

Healing v/ Dorit Jacobsen
Mail: tatyrenvedhornene@hotmail.com
Mobil: 20 22 50 37

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag kl. 9-17, eller ifølge aftale.