Depression

Depression er en ubehagelig tilstand og sygdom, som mindsker livskvaliteten væsentligt. Den kan være destruktiv i din livskvalitet, hvilket rammer både sociale- og arbejdsmæssige sammenhænge. Det kan være livsfarligt at have en depression. Det lyder voldsomt, men er desværre sandt. I værste tilfælde kan tilstanden resultere i selvmordstanker.

Nogle af symptomerne ved depression kan være: Følelse af nedtrykthed, markant nedsatte interesser i livet, nedsat energiniveau, søvnforstyrrelser, svær træthed, nedsat selvtillid og selvværd, selvbebrejdelser, skyldfølelse, tanker om død eller selvmord, koncentrationsbesvær, indre uro eller ændringer i vægt og appetit.

Der er stor forskel på, hvordan du har det i en depression. Nogle føler sig kede af det eller triste til mode, mens andre har svært ved at føle noget overhovedet. Det er, som om deres følelser er lammede. De føler sig ofte uhyre trætte og har umådeligt svært ved at tage sig sammen til noget som helst.

En deprimeret person plages ofte af skyldfølelse og selvbebrejdelser over ikke at slå til eller over ting, vedkommende har gjort forkert på et tidligere tidspunkt.

Nogle har svært ved at falde i søvn, mens andre vågner utallige gange fra søvnen. Andre har en særdeles pinefuld indre uro, rastløshed og angst, som gør, at de ikke kan finde hvile.

Disse symptomer kan i værste fald få den deprimerede til at føle, at døden ville være en befrielse, eller at de ligefrem ikke fortjener at leve. Selvmordstanker ses ofte og bør altid tages meget alvorligt. Omkring 10-15 procent af de svært deprimerede begår selvmord, hvis de ikke får behandling.

Appetitten er under en depression ofte nedsat. I enkelte tilfælde ses det modsatte – stærkt forøget appetit – specielt efter kulhydratrige madvarer.

Depression er en folkesygdom: mindst 10% af alle danskere rammes af svær depression på et eller andet tidspunkt i deres liv. Endnu flere vil opleve en mildere form for depression og man regner med at mellem 100.000-200.000 danskere hver dag lider af depression. Kvinder rammes hyppigere end mænd.

Ønsker du hjælp til behandling af din depression, vil jeg klart anbefale tankefeltterapi som er en blid og skånsom behandlingsform uden bivirkninger. Med fokus på problematikken både fysisk og følelsesmæssigt vil virkningen af behandlingen forekomme hurtigt. Efter få behandlinger vil en markant ændring af symptomerne mærkes.

Book en tid eller skriv en mail til mig på cg@helsehuset-aalborg.dk. Jeg svarer hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Priser

Tankefeltterapi
Behandling
DKK1100

VARIGHED 1,5 TIME

Intropris
5 behandlinger
DKK4500

VARIGHED 1,5 TIME

Kontakt


HELSEHUSET  – AALBORG

Hattemagervej 5, 9000 Aalborg
Tlf.: 20 33 20 10
Mail.: cg@helsehuset-aalborg.dk
CVR.: 39794527

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag 9.00 – 17.00, eller efter aftale.

NYHEDSMAIL